Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı
tmm o zmn futbolcu konusunda katılıosn .. ben bugunden bahsediorm anlamamıssın smdi protesto varmı yok sivas macında oldu son buldu .. ewt sürekli teknik direktor degistrildi demirorenden bu yana kendisi degisseydi suan bu durumda olmazdık .. ben gider hocaların degismesine karsı degildim ne lucescuya ne del bosque ye onların teknik direktörlügümden yada futbol bilgisinden süphem yok cünkü .. ama ertugrul hoca daha yeni sezon basında dedigi gelirken söyledikleri simdi yaptıklarının hiçbirini tutmuyor .. BENDE ZTN HATALARINDAN DÖNMEZLERSE DİORUM ERTUGRUL HOCA İCİN ! .. demişsinki bu yönetimin karsısına daha iyi projelerle cıkan varsa karsı tarafı destekleriz .. sen projeye göremi baskan diyorsn .. Besiktaslılık durusunu hiçe sayan bizi rezil rüsfa eden sözünde durmayan borç batagına sürükleyen "serefli" bir baskan yerine kim olsa eywallah derim .. serdar bilgili zmnında ne proje ne birsey vardı ama "RUH" VARDI "HUZUR" VARDI SAMPİYONLUK VAR İNANC VARDI BU YETERLİ |
şimdi protesto olmaz tabi liderle aranda puan farkı çok az ve haftaya gs maçı var gs maçında galibiyet olmazsa başlar gene eminim...
Ertuğrul hoca sene başı ne dedi de şimdi söyledikleri tutmuyor anlamış değilim. Hücum oynayan takım dedi zaten hücum oynayan bir takımımız var defansımız kötü. Hoca herhangi bir vaatte bulunmadı ki. Zaten 3-4 senedir allak bullak olmuş bir takımın bşaına geçen hoıca da çok iddalı açıklamalar yapmamalı sonra taraftarlar gereksiz hayallere dalıyorlar...
Huzur var ruh var dediğin başkanı senin o dediğin sabırlı! taraftarlar yolladı. Serdar bilgili döneminde proje yoktu demek yanlış zaten o kısa süreçte projeden çok klübün mali düzenlemeleriyle uğraştılar bunu da çok iyi yaptılar. Projeye göre mi başkan destekliyorsun dersen evet büyük ölçüde öyle. Ama BJK sevgisine göre diyorsan zaten bu konuda Demirören e laf söylemek son derece yanlış. Adam BJK belki de senden benden çok seviyodur bu konuda sevgisi büyük son maçta ki hareketi de bundan dolayı. Sırf BJK sevgisi bu kadar fazla diye yaptığı refleksif bir hareketten eleştiremem başkanı. Hala borç batağı diyorsun o projelerle o borç kat be kat çıkarılır anlamıyor musun kardeşim. Sözünde durmadı kısmına da belli ölçüde katılıyorum evet bu seneye kadar transferlerde doğru işler yapılmadı taraftarın gazına gelip bazı açıklamalarda bulunuldu son derece amatör ve acemice basının oyunlarınageldiler. Ama son zamanlarda ne başkan ne yöneticiler basına herhangi bir demeçte bulunmuyorlar. Ve bu sene ki transferlerin çoğundaki isabet de transfer yönünden işi öğrenmeye başladıklarının göstergesi. Diatta dışında kötü transferimiz yok. Kiralık gönderdiğimi higuain takımına liberta dorres de tur atlattı. Seneye gelirse belki çok faydalı olabilecek. Yani yönetim bugüne kadar başarısız olsa da sanki kendi işleriyle meşgul olmaya başladıkça doğru adımlar atmaya başladılar gibi geliyor bana. Yani acemilik dönemini atlattılar gibi. O zaman diyorum ki madem bu kadar çilesini çektik bu yönetimin neden işlerini düzgün yapmaya başlamışken şimdi bir şans daha vermiyoruz. He karşısına gerçekten desteklencek bir isim çıkarsa destekleriz ama şu halde bu yönetim hala başta olabilecek en iyisi gibi duruyor...