Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Tanımı yapılan modern stadın maliyeti 230 Milyon € civarında. 80 Milyon € rakamı bana inandırıcı gelmedi. Ya 80 Milyon € da yada proje de bir eksiklik var. Örnek alınan statların en düşük maliyeti 200 milyon €. Avrupada 230 Milyon € ya yapılan stat, Türkiye de ki işçilik ve malzeme maliyetlerinin azlığı düşünülerek belki 125-130 Milyon € ya mal olabilir ama 80 Milyon €ya mal olacağını açıkçası zor görüyorum. Belki stat, tanımı yapılan ststtan farklılık gösterebilir. Sonuçta daha detaylı açıklamaların yapılmasını beklemek gerek... |
Stad tanıtımı yapılan staddan daha farklı olamaz.Sonuçta bu projenin açıklandığı yer Beşiktaş Mali Kongresi.Öyle küçük bir basın toplantısında falan açıklanmadı yani.Dediğin gibi bir şeyin olmasına ihtimal vermiyorum.Böyle bir şey olursa da bir kez daha hem kendisini hem de beşiktaş camiasını yerler altına alır başkan.Rezil oluruz...Böyle bir yerde söylenen şeyler ne olursa olsun gerçekleştirilmek zorunda.Bu kadar planı projeyi bir hafta içinde yapmadılar herhal.Her şeyi araştırıp yapmışlardır,uzmanlarla fikir alışverişinde bulunmuşlardır.Boş bir iş değil bu sonuçta...