![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla ben dicegimi dedim daha once buyuk takimlarin buyuk oyuncularini satmamali eger buyuk olarak kalmak istiyorlarsa ancak bobo kendiside gitmek isterse gonderilmeli cunku burasida besiktas kimseyi zorla tutmayiz olurda bobo sezon sonu giderse daha once 3 isim onermisdim ve videolarini buraya koymustum tekrar oneriyorum ilk tercihim zigic olmazsa grafite eger oda olmazsa gelecegte 15 20 milyon edecek bir isvecli var groningende markus berg bu ucunden biri cok iyi olur iste videolari YouTube - Mix Goles de Nikola Zigic YouTube - Grafite - Negro Drama YouTube - Marcus Berg 2007 (FC Groningen) izleyin hak vereceksiniz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Son yıllarda kar edebileceğimiz tek yabancı sanırım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 i werene hemen satın kaçırmayınn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla iyi deger kazandı holoskoda böyle olucak inş...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sezon sonu satıp yeni bir futbolcu alsak daha iyi olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bnce de şampiyon olamazsak Bobo'ya kimse bu kadr vermes | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | katılıyorum nobre ileride hemen dibinde holosko olcak. sol back aldımıda tamam bu iş artık takım oturur artan paraylada eksik olan yere deil var olanın daha iyisini almaya çalışırız buda süper olur.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10'a fitim 15 zor. Hatta 8 bile olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |