![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem görev adamı hemde Beşiktaş aşığı helal olsun inşallah bozmaz kendini | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Holosko banko, yanına ise kapanan rakiplerle oynanacak müsabakalarda Nobre diğer maçlarda ise Bobo ile çift forvet oynanmalı...Arkasında delgado veya (artık daha iyi oynamasını istiyorum) Rico paşa olunca veya her ikisi birden olunca kartalım hep uçacaktır. Bu yüzden ille de Holosko inadına Holosko...Bakın görünmediği maçlarda bile sağ kanatta iken neler neler yaptı hele Denizli maçında sağdan mermi gbi fırlayıp ileri atlaması ve yerden gol ortası ile korner atışı sonrası defansa koşması yok mu tüylerim diken diken oldu tam bir takım oyuncusu tam bir performans oyuncusu Holosko..... Bastır Holosko kim tutar seni kim tutar kartalımı...Isır gayseyi ısır febeyi ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haydi koçum gerçek beşiktaşlı olma zmanı geliyor cincon ve ezikler maçına az kaldı göster kendini
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ooooo holoskoooo ooooo holoskoooo bizde seni cok sevdik holosko.. geldiğinden beri takımdan hep olumlu işler yaptı devamıda gelicek inş.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |