![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
yönetimde bazı kişiler ertuğrulu paravan yapıp menejerlerle beraber götürüyor gordonu ertuğrul hocamı aldırdı futbolun f sini bilen bir kişi o adamı malzemeci yapmaz sn sinan engin çıkmış panikatostan gelen adamı maradona ilan ediyo gordonu çıplak gözle seyrettimiacaba hangi menejerin tavsiyesiyle aldı bu yönetimin en ıyı bildiği iş hurdacılıkgeldiklerinden beri kör topal kim varsa bu takıma doldurdular tabi birilerinin cebinide bu sene ertuğrula sahip çıkalım oda hurdacılara karşı masaya yumruğunu vursun hocanın efendiliğini kullanıyorlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu işin ertuğrul hocayla alakası yok diğer hocalarda da gördük yönetim zaafiyetini bunlar gitmediği sürece bu takım zor düzelir
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60061-saglamin-sakladigini-acikliyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-04-2008 01:37 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |