![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eyer varya bi gram bile protesto edilmese bu tüpcüye yaziklar olsun bize ozaman
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alen yok ki stadta cezası devam ediyor.Yalovadaki konuşmasında ben sormuştum hatta bu sezonu kapadım dedi . ama protestoda olmaz aha yazıdım buraya .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | güzel protesto ama daha anlam verici olmalı
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ama bizde çok gamsız olduk be kardeşim. inanamıyorum yani 5 yıldır çekilen çilelerden sonra kış uykusundayız hala.her konuda her olayda duyarlı davranın Beşiktaş taraftarının malesef kendine ilacı yok. demirören gayet iyi kadrolaşmış, benim anladığım bu artık. çektim elimi ayağımı, kalsın 2010 a kadar.. manisa maçında çiçekler falanda verilir şimdi 5 YILIN ÖDÜLÜ OLARAK . aman takıma köstek olmayalım diye sakınırsak, böyle çöp batar işte. tepkileri yerinde zamanın da vermedik, bu saatten sonra da hikaye. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | 90 dakika hiç durmadan yeter istifaya çağırılmalı... ondan sonra etmezse etmesin... isteyenin bi yüzü , vermyenin iki yüzü hesabı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence protesto şartt.Birazz zoruna gitsinde adam gibi yapsınn işini | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artık sezonda bitti bi iddamız yok protestoyu en agır bıcımde yapmalıyız ki yıldırım demırorende sabrımızın tastıgını beşiktaşa zarar verdigini anlayıp gitmeli.. ama sadece kucuk bı sey değil bayaa buyuk bı protesto olmalı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |