![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim için kupa sorun değil nasıl olsa bir şekilde alıyoruz ve ileride de alacağız.! Benim moralimi bozan nokta bu kadar basit gol yenmesi + Fahri'siz,Altan'sız ve Kürşat'sız çaykur'u bile tek farklı yeniyor olmamız.! Asıl düşündüren olay budur, elenmemiz değil.! Galatasaray'ı yendik mi bişiciğimiz kalmaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağlık olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fenerbahçenin 15 dakikada 4 tane attığı takıma inönüde turu verdik helal olsun çocuklar Altan yok fahri anderson yok Ama rize taş gibi saldırıyor neymiş efendim şansımız tutmuyormuş oynamaz küçümsersen tabii yenilirsin Delgado gibi yıldızın var adam 20 metre topla gitti gol oldu koca maçta sadece bu kadar
__________________ Ne Mutlu BESIKTAS liyim Diyene... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bi aralar Veysel vardi bu takimda, Adem Dursun, Tomas Jun, Tayfun, Cagdas, vesayre vesayre.. Simdi ise Baki, Hakan, G.Zan, vesayre vesayre, Ama bir isim varki hep var oda I.Uzulmez, takimdan ilk ayrilan bu adam olmasi lazimdi hemde Barcelonayi 3-1 yendikden sonra.. yabancilar olmasaydi ligi ortada bitirirdik..
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | walla çok garip bi defansımız var rakip kaleden şişirilen veya rakibin organize her atağında defans s.o.s veriyo.saatli bomba gibi defansımız var kupada patladı bakalım ligi nasıl götürcek bu defans anlamıyorum.hee burda defansı eleştirirken orta sahada cisseyi tek alternatif bırakan yönetim ve teknik heyetide es geçmeyelim.madem serdar k. sakat korayıda veriyosun holoskoya karşılık o zaman oraya adam alacaksınız ki her kulvarda iddanızı koruyun.rize maçıda tıpkı defansımız gibi garip bi maçtı maçta 45dk lık iki yarı değilde cisseli ve cissesiz beşiktaş olarak iki yarı oynadık.cisse çıktı orta saha çöktü.önümüzde galatasaray maçı var inşallah bu orta saha ve defans sorunu o maçta başımıza iş açmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Cisse millet kahraman yapti,, Cisse gibi bi ton futbolcu var turkiyede!!!
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi tane söyler misin cisse gibi bi ön libero.türkiyenin en iyi ön liberosu ya aurelio yada cissedir.üst düzey futbol oynayabilecek kapasitede başka bi ön libero gelmiyo benim aklıma türkiyeden gelen varsa söylesin lütfen???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
Saido
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
biliyorum besiktaslisin iyuzden evet diyeceksim, ama dogrusu fazla bir fark yok!! Yani Cisse senin dediyin gibi klas bir futbolcu degil malesef..!! fena degil okadar..
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54358-besiktas-3-c-rize-2-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 18:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |