![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #352 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ah ertugrul hoca denizli macını daha rahat kazanabilirdik dk 70 e kadar riconun yavas uyuyarak oyununu izliyorsun al onu koy aydını sahaya .. alinin kırmızı görmesini izliosn hep aynı dert rahat mac izlemek istiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #355 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Her mağlubiyetten sonra Saldırmadan duramıyorsunuz hocaya.Sizin gibi sabırsız taraftara kusura bakmayın ama beğenmediğiniz Ertuğrul Hoca 100 gömlek üstün bir hocadır! Durumunuz akbabalardan farksız.Nerde can çekişen bir adam görseniz hemen tepesine üşüşürsünüz.Niyeyse aklıma Lucescu Hoca'nın söylediği bir Rumen atasözü geldi.Der ki ''Köpekler istedi diye atlar ölmez''
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #356 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bir Türk atasözüde "kılavuzu karga olanın burnu b*k tan kurtulmaz der". Ertuğrul Sağlam'ın kılavuzluğunun bizi nereye getireceğini göreceğiz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #357 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul sağlam'a yetersiz diyenler; del bosque'den başlayarak göndermediğiniz adam kalmadı be, neyinize hangi sözünüze itibar edelim sizin, tek bildiğiniz şey kötü oynayana küfret ıslıkla, her kötü sonuçtan sonra da deprem olmuş etkisi yarat, sıktınız artık...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #358 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar Ertuğrul Sağlamın hocalığını tartışmak yersiz. O iyi bir teknik direktör. Fakat Şanlı BEŞİKTAŞ ımızı kaldıramıyor. Bence erken geldi daha pişmesi lazımdı. Bir ikinci konu bazı arkadaşlar 6 maçtır galibiz demiş. Güzel tabiki galibiyet serisi ama önemli olan böyle telafisi olmayan maçlarda galip gelmek. Hani soruyorum size nerede Türkiye kupası. Uykudan uyanın ve dinleyin KUPA GİTTİ. Bence Beşiktaşımızın düşüşü başlamıştır ve galatayı bu hafta yenemezsek şampiyonluk üzgünümki bence hayal olur. İnşallah yanılırım. Yazıkki çok yazık bizi bu hale getirenler utansınlar. Saygılar... Konu bedestan tarafından (28-02-2008 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #359 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | siz ne istiyosunuz kendiniz bile bilmiyosunuz..Del bosque yi yarım sezonda gönderdiniz tigana geldi 5 maç sarıldınız 1 sezon yuhaladınız onuda gönderdiniz rıza hocayı hiç katmıyorum..peki kim gelsin beşiktaşın başına feldkamp gibi 70 yaşında bir isimb mi..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #360 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
kusura bakma arkadaşım ama sen bu yazıyı kopyalayıp yapıştıryor musun geçen günde aynıyazıyı okumuştum durup durup hocayı eleştirmek işinize geliyor sanırım
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |