![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Valla durum çok kritik kayseri maçında cissenin olmadığını öğrenince yenildik demiştim,dünkü maçta cisse sakatlandı tur gitti dedim simdi ise aklıma kötü şeyler geliyor.Hele ki ertuğrul ön liberoya ricoyu koyarsa evlere şenlik bir maç olur.İbrahim toraman o bölgenin yabancısı tamam dayanıklı güçlü markajı mücadelesi iyi ama o bölgede oynayınca ister istemez geriye çekiliyor alanını kaybediyor oyun kuramıyor yani oynar ama tam randıman veremez bence.Gene de kadroya baktığımız zaman serdar kurtuluştan sonra orada oynayacak tek adam diyebiliriz.Ben olsam şu kadroyla cıkardım; kalede rüştü sağbek ali sol bek tello defansın göbeğinde gordon zan(sakatsa baki yada kaş) Orta sahanın sağında serdar özkan solunda aydın ön libero toraman önlerinde delgado forvette form ve güç durumuna göre nobre(bobo)ve yanında holosko
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
SINCE 1903 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çok zor oalcağı kesin ancak birileri oynucak Toraman yada Gordon`dan yanayım. Baki`ye karşıyım kesinlikle oynamamalı Tello bek oynasın Aydın açık oynasın İbrahim Üzülmez`i dahi oynatmam ben bu maçta hoca olsam. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eğer Rico'yu oynatırsak bak baştan söyleyeyim.KESİN YENİLİRİZ.Ya gerçekten inamıyorum.Bu takımın sezon başında 4 tane ön liberosu vardı,şimdi 1 tane bile yok.Suçlular ayağa kalksın
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bencede çok doğru söylüyosun.Cisse yoksa fark bile atarlar yani
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o bölgede işimiz çok zor.Beşiktaşta yedeği olmayan alternatifsiz 2 oyuncudan biri cisse dieri Tello.Cissenin yerinde baki olamaz.Serdar özkan desek sakaat.Serdar kurtuluş bile gelse çok fazla maç eksiği war.Ancak farklı bir taktik ile oynayabiliriz bence | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54388-cisse-gs-macinda-yok-yerine-kim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 12:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |