![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu kadar kötümser olmayalım..Ertuğrul hoca uygun bir taktik bulur..sonuçta onlarda 11 kişi çıkacak sahaya bizde..Lincoln un kırmızı kart cezalı olması avantaj bence..Çok pres yapıp orta alanda çok koşmalı takım..Bu defansla işimiz çok zor ama hayırlısı..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ibrahim toramanı oynatır büyük bi ihtimalle veya gardonu
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Cissenin yokluğunda ortasahayı beşlerim ben olsam.Tello-Rico ikilisi ortada,Sağda Holosko,Solda Aydın,İlerinin bi arkası Delgado ileridede Bobo veya Nobre...Ama ertuğlul hocanın aydını sahaya süreceğini sanmıyorum böyle bir maçta.Nasıl bir taktik anlayışıyla çıkacağını merakla bekliyorum.Cissesiz hiçbir maçı kazanacağımıza inanmıyorum demiştim kayseri maçından sonra ama bu maç başka maç.Taraftar bu maçın skorunu tayin edebilir bence.Onlar 11 kişiyse unutmayalımki biz 12 kişiyiz.Cisse önemli bir eksik umarım ertuğlul hoca bir çare bulur da fazla zorluk yaşamayız bu konuda...Toramandan ön libero falan yaratacağınıda sanmıyorum ayrıca.Telloyu oraya,aydını sola koyar daha mantıklı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | koray hala sakat ama anlayan yok ki
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54388-cisse-gs-macinda-yok-yerine-kim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 12:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |