![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Gelecek yıl aynı lisanı konuşan ve aynı ülkeden olan oyunculara takımda yer verip daha başarılı olmak istiyoruz. 1 yıldır Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna’dan oyuncu bakıyoruz" diye konuştu. BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç öncesi kamp yaptıkları Sheraton Otel’de başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Nedim Sarsmaz, Mario Berk’in de katıldığı toplantıda transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sağlam, "Alacağımız 4 yabancı oyuncunun Brezilya, Arjantin, Portekiz ligi yerine aynı ülkeden olmasına önem veriyorum. 1 yıldır Hırvatistan, Sırbistan ve Bosna’da izlediğimiz önemli oyuncular var. İnce hesaplar devrede Gelecek yıl aynı lisanı konuşan ve aynı ülkeden olan oyunculara takımda yer verip daha başarılı olmak istiyoruz. Bu konuda menajerimiz Sinan Engin’in de geçen hafta izlediği oyuncular hakkında olumlu rapor vermesi bizleri mutlu etti. Kafamda da daha önce belirlediğim oyuncular var. Bu isimleri önümüzdeki hafta açıklayacağım" dedi. Sağlam, maç sonrası ise ligin son haftasına girilirken ince hesapların devreye girdiğini söyledi. Teknik patron şöyle konuştu: "Amacımız UEFAKupası’nda yer almak. Elimizden geleni yapacağız. Son 2 haftadaki sergilediğimiz oyunumuz mutluluk verici. Stadın zemini, iyi oyunu ve temponun yükselmesini engelledi." dünya starları geliyor
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |