![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alen iyi diosun hoş diyosunda, gene yönetime tek laf ettirmiceksiniz kapalıda bu bi kere anlaşılmış oldu.. asıl anlamamız gerekenler başka sanırım, siz hala anlamazsanız...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÇARŞI TARAFTIR 1)çarşı resmi sitesi; forzabeşiktaş, tam demirörene tepkilerin gösterileceği maç öncesi forum sayfasına: ^^Forza Beşiktaş Forum uzun bir süre güncelleme çalışmaları nedeniyle kapalı kalacaktır.^^ yazıyorsa, 2)taraftar liderin (ALEN) son yazsında şunları yazıyorsa ve bizim demiröreni sportif başarısızlıktan dolayı istemediğimizi düşünüyormuş gibi yapıyorsa. ^^Laporta, Başkan Maurinho teknik direktör olsun, Yeryüzünün en güçlü kadrosuna Beşiktaş forması giydirsinler, Sonuç yine hüzün, yine hazin olur.^^ 3) alen, sinan engin protestosundan sonra onun ayağına taraftarı temsil ediyormuş gibi gidiyosa. 4)ve yine bir röportajda ne demişti alen: beşiktaş taraftarı gs taraftarı gibi değildir, bir galibiyetten sonra istifa demeyi bırakmaz, bir kere istifa dedimi o başkan gider. ama noldu demirören yeter dendi, harbiden yetti ve taraftarda başkanına benzeyip lafını yiyosa, ÇARŞI TARAFTIR. bizi gs ile kardeş yapmaya çalışan, avrupada adımızı başarılarla değilde 8 milyon euro tazminatlarla duyuran, lafını yiyip bizi rezil eden başkan istemiyoruz.
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fakat bana göre yönetimin tek eksiği ve en büyük dezavantajı istenilen yede gereken tavrı koyamaması bursalı yönetici çıkıyor yok rize maçında birşeyler olabilirmiş ananın a. olur diyeceksin böyle o. çocuk... rına. fakat sert bir tavır görmedim veya yaptılarda ben kaçırdım(yok öylebirşey tabiki) bu yıl yönetim BEŞİKTAŞ'ımıza laf söyleyenin dilini değil, kafasını gözünü kesmesi gerekir tavrını açıkça ortaya koymalı pasif kalmamalı yapamayacağı şeyi söylememeli (en güzel söz düşünerek söylenen sözdür.) ayrıca futbolcu ve antrenör anlaşmalarınıda dikkatli yapmalıdır(9,000,000 € benimde içime oturdu başkan inş.cepten vermiştir o parayı hata onun ve yönetimin akıllı başlı anlaşmalar yapın (ölç,tart,biç öyle anlaşma yap.) bu kadar hatası olmasına rağmen başkanın ve yönetimin yanındayım nedeni başkan hakikaten BEŞİKTAŞ'lı ve BEŞİKTAŞ için her şeyi yapabilecek biri. ayrıca hala karşısına başka bir BEŞİKTAŞ'lı çıkmıyor.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güzel yazı ama alene yakıştıramadım hala adamı destekliyorlar ayip gerçekten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beşiktaş Başkanı Sözünü Yemez... Demirören'i savunacaksa yine çArşı art niyet ararım , çıkar ararım. Beşiktaş içinse eğer herşey bizim gördüklerimizi siz de görüyorsunuzdur!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla hala birileri demirörenin bizi yönetmesini istiyor ve beşiktaş başkanlığına layık görüyorsa diyecek bişi yok bizden bir çaçık olmaz şampiyon olabiliriz ama değerlerimizden saygınlığımızdan ve beşiktaşı sevmemizi sağlayan çok ama çok şeyden vazgeçeriz kaybederiz . beşiktaşın başkanı bizi yıllarca ağlatan şaibeyle şikeyle teşviklerle iflahımızı kurutan gs ile ortaksa diyecek bişi yok .demekki herkes layık olduğu şekilde yönetirmiş ama arada bizim gibilere beşiktaş sevgisi yüreğinde olan saf ve temiz kalan kalplere oluyor .fb maçından sonra haftalarca kendime gelemedim yaşadığım üzüntüye mi üzüleyim böyle yaşananları görünce çevremizdeki gs fenerlilerin bizi aşağılarınamı üzüleyim beşiktaşın başında demiörenin olmasınamı üzüleyim bilemiyorum
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (06-05-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | uyutma operasyonuna alen de katıldıysa vay halimize.herkezin görüşüne düşüncesine saygı duymak lazım. ama bunca şeye rağmen son hafta,5 yılın hesabını soramayacak kadar gamsızlaşmışsak YAZIKLAR OLSUN.. taraftarlık destek verip,tribün şovları yapmak ,beste yapmak değildir sadece.gerektiğinde yolunu şaşıranlara yol göstereceksin, yanlışlıklara müdahale edeceksin. inanılmaz şeyler olmaya devam ediyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | forzanın organize olunmasın diye kapatılması da sanırım herşeyi açıklıyor... neler geliyor aklıma neler ama düşünmemeye çalışıyorum..nasıl olur diyorum.. susturmaya çalışanlara rağmen, 5 YILIN ve onca rezilliğin hesabını soracak onurlu binlerce Beşiktaşlıda olacaktır elbet.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60855-ve-hala-anlamazsan-alen-markaryan-yazdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 20:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |