![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | slm ben duygu aslında ben bir FENERHÇE taraftarıyım ozaman burda ne işin var die sorabilirsiniz bi arkadasımla bahse girdim ben sizin barcelona ve chelsea yi yendiginizi biliyorum lutfen bana cevap yazarmısınız tesekkur ederim.... buarada biz ezik falan deiliz | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() Yanlış yerdesin, burada karşıt fikirlere bile tahammül edilemezken bir Fenerbahçelinin olması kimilerini çıldırtabilir ![]() ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
)))
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin yerin burası deil..Burası BEŞİKTAŞFORUM.NET
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #5 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ezikdiniz eziksiniz ve ---"FENERHÇE"--- taraftarı olduğunuz sürece de ezik kalacak E-Zİ-LE-CEK-Sİ-NİZ ![]() Konu sierra tarafından (06-03-2008 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haklısIn ezik değilsİniz eziğin önde gidenisİniz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55304-30-mart-besiktas-fb-macini-ertelenecekmi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 10:47 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |