![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat bu hafta yine gol attı Recreativoya valla bu adaman çok şey bekliyorum birde arda var yalnız bu adamı ronaldo ile kıyaslamaya başladılar bakalım ne olacak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | valla bence ya sifir puan aliriz yada 1 puan oda isvicreyle berabere kaliriz , yoksa ceklerde portekizlerde bizi rahat yener , sakin yalnis anlamayin ben milli takim düsmani falan degilim ama fatih terimin hoca olmadigina inanan birisiyim bence fatih terim futboldan hic anlamiyor basarili oldugu dönemlerdede hagi vardi takimi o yönetiyordu terim degil , iyi olsaydi italyadan kovulmaz ve hatta gs den kovulmazdi , hem adam hazirlik maci oynatiyor hala eski fubolcular bence hazirlik maclari daha cok oynanmaliydi ve yeni futbolcular denemesi gerekiyordu ama erim hazirlik maclarinda bile hakan sükür , ugur ,sabri , semih , gibi yedekte oturan futbolculari oynatiyor bakalim besiktastan kimleri alacak milli takima birde mehmet gibi cok güzel bir ismi gittiler salak bir brezilyaliya vediler ve milli takimda oynatiyorlar milli takimdada basariyi yabancilarla aramaya basladiysak gelmesin o basari daha iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |