![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | -----------------rüştü----------------- ----------gökhan z.----gordon--------- serdar k.-----------------------ibrahim ü ----------------cisse------------------- serdar ö.--------delgado---------tello--- ---------------holosko----------------- ----------------nobre-----------------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne yaptınız hepiniz nobreyi pas geçmişsiniz adam daha ne yapsın hem gol atıyor hem pres yapıyor hemde ceza sahasına gelip gol çıkartıyor hepinize gol atamadığı maçlarıda takip etmenizi öneriyorum adamın sağa sola koşmaktan canı çıkıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2008-2009 SEZONU ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU KARA KARTALIMIZ BEŞİKTAŞIN ŞANLI KADROSU GK = OCHOA (MEKSİKA) RB = ALAN HUTTON (G.RANGERS) CB = ZAPATA (UDİNESE) CB = KOMPANY (HAMBURG) LB = EMANUELSON (AJAX) CDM = VELOSO (S.LİZBON) RWM = QUARESMA (PORTO) LWM = G.BARNES (D.COUNTRY) CAM = RONALDİNHO (BARCELONA) CF = BEN AFRA (LYON) ST = BENZEMA (LYON) YEDEKLER GK = FELİPE (BREZİLYA) RB = S.KURTULUŞ CB = İ.KAŞ CB = R.DEFENDİ (BREZİLYA) LB = ERGÜN TEBER (G.BİRLİĞİ) CDM = MADURO ( AJAX) RM = S.ÖZKAN LM = AYDIN CAM = KERLON (BREZİLYA) CF = HOLOSKO ST = BATUHAN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu cmlyky tarafından (10-03-2008 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ne güzel yazmışsın be kardeş
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |