![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende karşıyım sıradan formalara........ ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yağmurlu bir günde görmştüm seni üstünde çubuklu formalar wardı...... hani nede o 100. yıldaki çubuklu formalarımız.çok özledik o formaları.....Ne cola turka nede bi başkası biz o eski formaları istiyorz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bende puma beko sponsorlu forma var 10 sene önce almıstım çok hoş bence şimdikiler basitleşmiş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kalite olarakta puma.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |