![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kime uşaklık ettiğini söylede bilelim feneremi cimbom a mı ?
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu yaşta anlamadığın şeye gülmen normal korkma büyüynce geçer
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bende verdim oyumu ama halen zamn gaztesine kolpa diyenler var yapmayın allah aşkına siz demekki haber okumuyosunuz milliyet gibi hırsızı haklı gpsteren saah gibi ülkeyi karıştıran gaztelermi doğru diyorsunuz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | sen baya bi anlıyorsun ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | millete göre gazete reklamı iyi olan çok satan demek içeriği kime uşaklık ettiği değil. yenişafak-zaman - vakit gibi gazeteler hem trajı hemde içeriği itibari ile gazete sayılmıyo bunlara göre. çalıcaksın çırpıcaksın ********lik yapıcaksın kuymetin bilinsin örn: fener - gs
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sende sana düşmanlık edenlerle elbirliği ile beşiktaşın kuyusunu kaz. verdiğiniz her kuruş bize artniyet olrak dönüyor. ayrıca küfür yok bişey yok kim ne diyecek yazmana
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | konu bölündüğü için diyorum daha önce yaşamıştım. küfür olursa zaten banlanıyorsun. Beşiktaş ın kuyusunu kazmaya kimsenin gücü yetmez.. ben spor haberlerini zaten ntvspor dan takip ediyorum yani diğerlerine göre daha tarafsız bir internet sayfası
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ve onları okuyupta o haberlere inannda var ben gazte bile almam yanlış anlayamayın zamanda dahil olsa ama eğer bi ayrım yapacaksak en doğru haberi kımın yaptığı ortada kolpa haberleri yapanşarda ortada | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55419-bir-tik-yapsak-elimizmi-asinir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 13:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |