![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende zaman cok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | kartalyürek tamam susun istersen boşver.Gerek yok böyle tartışmalara vallahi billahi yazık yaz.Sus isteyen çArşı ya laf etsin..burası çarşı pazar olsun. çArşı'nın korumaya ihriyacı yok zaten. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENCEDE ÇARŞIYI BİLEN BİLİYOR BİLMEYENDE BURDA KLAVYE DELİKANLILIGI YAPIP ELEŞTİRİYOR KAFASINA GÖRE HİÇBİRSEYİN İÇİNDE OLMAYIP SATILMIŞ DİYOR .. ÇARŞI OLMASA İNÖNÜDE BESİKTAS DİYE SES CIKMAZ .. ADAM YURT DISINDA HAYATINDA MAC İZLEMEMİŞ BANA CARSIYI ANLATIYOR SANKİ BEN DEGİL KENDİSİ İCİNDEYMİŞ GİBİ NEYSE KONUYU BEN ACTIM KONU KİLİTLENSİN YADA SİLİNSİN DİREK
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bende icki iciyorum ayyasmıyım .. .. seneye inönü yok unuttun galiba nese .. mod arkadaslar konuya kilit vurun lütfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #6 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | anlamamakta israr etmiyorum hala carsi elestirilemez diyebilen denge yoksunu arkadaslar var onlari anlayamiyorum sadece yoksa carsiyla bi sorunumuz yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #7 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Tamam kapatalım artık bu konuyu gerçekten ya.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |