![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tartisiyoruz konunun kapanmasina gerek yok tartismiyacaksak foruma neden giriyoruz zaten o zaman gidip chat yapariz biryerlerde sohbet etmekse sadece amac
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bir yere varamıyoruzda ondan .. neyse artık baskan protestoları duymus sadece üzülmüş istifa fln yok gururuda yokki ne yapsak gitmiyecek allh sonumuzu hayır etsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #4 | |||
bencede bazıları çarşıyı besiktastan üstün sanıyor çarşıyı marka haline getirdiler yapmayın etmeyin yaaa
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konunun kapanmasına gerek yok herkes birbirini eleştirebilir, sevgi ve saygı yitirilmediği sürece devam.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #7 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | konu niye kapansın biliyormusunuz.Olayı çArşı Beşiktaş kavgasına dönüştürdünüz olay bu sadece!artık napıyorsanız yapın.. Hayatta Beşiktaş.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaa bırakalım bu tepkiyi falan.. Demirörenin karşına çıkmaya cesaret edecek elini taşın altına koyacak bir aday varmı.. Muhalafet sadece konuşuyor iş icraate gelince hiçbirinden çıt yok. Bahane hazır borç yüksek.... Örneğin Gs borcu bizden çok hatta kat kat fazla ama orda klube sahip çıkan insanlar var... Onun için bu tepkiler boşu boşuna.. Ben yönetimden mutlumuyum elbette hayır hiçbir Beşiktaşlı kardeşimin abimin ablamın mutlu olduğunu düşünmüyorum. Fakat özellikle bu sezon ben çok fazla hata yaptıklarını düşünmüyorum.. Yaptılarmı yaptılar evet ama onları bu hatalara sürükleyen bana göre muhalefettir.. Amaçları sadece muhalefet yaparak Beşiktaşımız üzerinden prim yapmaya çalışmaktır.. Ve bu bizi ve yönetimimizi hataya süreklemektedir. Ve nitekim sonuçlarınada hep beraber katlanıyoruz... Umarım önümüzdeki sezonlar için ya Demirören istifa eder ve çıkan adaylar Kartalımızın sahipsiz olmadığını gösterir yada Demirören göreve devam eder ve herkes birlik ve beraberlik içinde sadece takımın menfaatleri için çalışır. | ||
| | |
| | #9 | |||
aynen bende onu demek istiyorum biri cıkar bi muhalefet olur baskana sonra taraftarda gerekeni yapar ! demirorenin karsısına cıkan bir adam olmadıktan sonra biz adamı göndersek gelecek adam demiroren gittikten sonra gelecek o baskanken nerdeydi peki ? .. besiktas sahipsiz degil ! olmamalı !!
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çarşı benim için bitmiştir, gözümde değeri sıfır. Bütün stad Demirörene tepki gösterirken çarşının ses çıkarmaması herşeyi anlatıyor zaten. İnönüde çektiğim bir foto ![]()
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |