![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatta Kapalı bir ara deli gibi " Taraftar Çıldırdı, İstifayı bekliyor " diye bağırdı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süleyman Seba ve Serdar Bilgilinin aleyhine yapıldığı kadar herhangi bir protesto görmediğim için hala satılık demekten başka birşey bulamıyorum sayın arkadaşım.. 4 Yılda hiçbir başarısı olmayan adam hala satılık taraftar grubunun arkasında duruyor. Ve bilmem hatırlıyormusun; 14 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Seba, artık istifa.... Fazla söze gerek yok diyorum bu iğrenç üstü sloganı hatırladıkça ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ona kötü diyosun bugunki macta demirorene protesto da cok büyüktü .. "stadı yıkanın anasını s...." senin haddine degil carsıya satılık demen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yazık size gülüyorum tartışmalara bak.Beşiktaş-çArşı kavgası?Yazık ki yzık ne yazık? çArşı Beşiktaş'ın ayrılmaz bir parçasıdır.Asla önüne geçmedi..Şu yazıyı okuyun artık birşey demiyorum.. Yılmaz Yılgın (yumurtaklafa yılmaz) onlar asla sizin gibi çArşı kelimesini ağzına almadı.Bir yazısında ki kısa bir not size!birşeyler çıakrtırsınız umarım.. BEŞİKTAŞI'ımızın uğruna yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Ve en önemlisi sorumlulukların hepsi bana aittir. Bizler kanımızı ve canımızı, kimine göre bir hiç, bize göre de Şerefimiz için verdik. Hiç kimsenin çekincesi olmasın, bu olayları bir daha yaşamak gerekirse İMTİNA ETMEYİZ........ Yımaz abimz 20 tane bıçar darbesi alıyor; | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen yılmaz abiyi tanıyormusun .. tribünlerde emegi gecenlerin basında gelir kurucularından sayılır .. kacınız beşiktas icin canını koyar ortya ! ayrıca bu olanlar simdi olmuyor ztn 85 90 lı yıllar da oldu simdi barış var tribünlerde
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sadece besiktas icin canlarini koyan insanlar bunlar ortaya dogrudur helal olsun hepsine
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |