![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eziklerin Volkan`ni kaleci diye cagirmis, Odun koysan daha mantikli olur! Besiktas`dan en azindan Toraman ve Serdar Özkan`nin Banko oynamasi lazim Milli Takimda. Gökhan Zan`i cagirmasa bile tepki göstermiyecegim, cünkü Sakatligi nedeni ile hic oynamadi. Tuncay`in ne katkisi var Milli Takima onu da anlamis degilim. Gruptan cikamiyacagiz, cünkü secim Teknik Adam Anlayisi ile yapilmamis.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben yonetımın yerınde olsam kımseyı vermem mıllı takımda bıle donene dolaplara bak ya emre asık kım kı mıllı takımda oynar servet kım arkadas ya...ıbrahım toraman gıbı bırı mıllı takımda yok turkıyedekı en ıyı defans oyuncusu mıllı takımda yok...sırf besıktastan oyuncu almamak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam kızını .iken adamı niye çağirsin ki
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaaa arkadaslar yanlıssam söleyinn serdar özkan da yoktu galiba öle gördm yada yanlıss hyr eger yoksa yuuh dicemm adam kendi dedi gecenn holoskoy la serdar özkanı cok begendm die cok begendyse nie almadı ayrıca ibrahim toramanda cok hakedioo am görenn yookk Konu [ ZeYneP ] tarafından (11-05-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence fatih hoca herzamanki gibi lüzumsuz futbolcuları almış emre tümer colin kazım aurelio gibi futbolcular fatih hoca milli takımda olduğu sürece i toraman alınmaz arkadaşlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61283-ibrahim-toraman-niye-milli-takim-kadrosunda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-05-2008 14:10 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |