![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
İbrahim Üzülmez'den milli sitem! Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidecek olan A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu'na çağrılmadığı için sitemkar konuştu. Beşiktaş camiasına 8 yıldır hizmet verdiğini ve milli takımda da istikrar yakaladığını belirten tecrübeli futbolcu, "3-5 maç oynayan futbolcu milli takıma çağrılıyor, 50 maç oynayan futbolcu çağrılmıyor" dedi. İbrahim Üzülmez, Avrupa'da kendisi gibi futbolcuların el üstünde tutulduğunu belirterek, "Ben her zaman bu milli takım kadrosu içinde olabileceğimi düşündüm. Her ne kadar ülkemizde en çok eleştirilen futbolculardan biri olsam da, en fazla formayı giyen futbolculardan da biriyim. Benim gibi futbolculara Avrupa'da her zaman değer veriliyor, plaket veriliyor ancak ülkemizde eleştiri görüyoruz. Ben bunlara açığım, saygı duyuyorum fakat bir futbolcu için en önemli şey istikrardır. 8 Yıldır Beşiktaş camiasında bunu yaşadım zaten. Bu istikrarımla milli takımda oynayabileceğimi düşünüyordum. Milli takım kadrosuna baktığım zaman 3-5 maç oynamış oyuncular var. 50 maç oynayan futbolcu çağrılmıyor. Bunu da hocamızın takdirine bırakıyorum" dedi. kaynak:ligtv.com.tr sadece gülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61361-avrupada-beni-el-ustunde-tutarlar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |