![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gökdeniz değil ronaldinho gelse farketmez. Sonuçta futbol takım oyunu hem neden sevinelimki bi gökdeniz yok diye biz yıldızlar takımları chelsea ler liverpool lar devirmişiz hanginden korktukki... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gökdeniz olsaydı bile maçı kazanacağımızdan adım gibi emindim.Şimdi gökdenizin olmaması nedeniyle rahat kazanacağımız bir maç daha rahat hale geldi bence.Adamların elinde bir yattara var şimdi.O da tek başına şovdan başka bir şey yapmaz.Takımı için oynamaz yani...Çok rahatım bu maç öncesi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim kimseden korkumuz olmaz Trabzon`da Trabzon`u kalecisiz 10 kişi 2-0 dan 3-2 yenen bizdik,İnönü`deki maçtada Gökdeniz olsada fark etmez. Kolpa basın oalyı bu şekilde yansıtıyor,rakibe ve oyuncuya saygımız vardır,ama korkumuz yoktur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | umarım artık bir maçta gol atııktan sonrada goll bulurzz son dklarda heycan yaşamaktan kalpler zorlanmaya başladı 3 olsun 4 olsun bayram olsun gökdeniz in yolu açık olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sanki Ronaldinho gitti trabzondan..
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55818-besiktasta-gokdeniz-sevinci/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-03-2008 09:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |