![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Formamı özledim" Geçtiğimiz yılki performansıyla Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Serdar Kurtuluş başarılı futboluyla milli takıma kadar yükselmişti. Ancak bu sezon Kurtuluş sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Porto ve Marsilya maçlarında ciddi şekilde sakatlanan Serdar, Süper Lig’in 16. haftasındaki A.Gücü karşılaşmasıyla birlikte formasına kavuştu. Ancak oyunun henüz 8. dakikasında ayağına aynı yerden aldığı darbeyle sahalara bir defa daha veda etti. Kurtuluş 10 haftalık aradan sonra dün nihayet takımla birlikte çalışmalara başladı. “FORMAMI ÖZLEDİM” Forma giyemediği dönemlerde çok sıkıntı çektiğini belirten Serdar Kurtuluş, “Takım arkadaşlarımı böyle bir zamanda yalnız bıraktığım için üzgünüm. Kazandığımız ve 4 yıl aradan sonra lider olduğumuz G.Saray maçı sonrasında üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım ve ağladım. Adeta hayata küstüm. Hocamla görüştüm. Trabzon maçında oynayıp oynayamayacağımı sordu. Bir hafta daha dinlenirsem eski günlerime yeniden kavuşacağımı düşünüyorum. Hepimiz şampiyonluğa inandık. Formamı çok özledim” dedi. Kaynak: Türkiye 14.03.2008
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Şu an sana en çok ihtiyacımız olan bir dönem
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence kesinlikle oynamalı.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | biz de seni adamım o güzel ortalarınla asistlerini özledik..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56012-serdar-kurtulus-formami-ozledim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 14:31 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |