![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çarşı yı suçlayarak tüm camianın üstüne çamur atan kişiler çarşıya "yönetimin kölesi"diyenler beşiktaş manisa maçında Çarşı yı gördüler mi ? hani Çarşı susuyordu hani Çarşı "yönetim kölesi" idi. Bjk Tv de "Kıbrız Özel" adlı programı izledim.Konuklar Alen Markaryan ve Gürkan Uygun ... Program o kadar güzel diki Alen çok güzel cevaplar verdi.Tepkisini de koydu.Gürkan Uygunda boş durmadı.o da konuştu.Ve Beşiktaş'ın üzerinde oynanan oyunların kalkması için konuştular.Neyse tüm programı anlatamam size anlatılmaz da zaten izlemeniz gerekir.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşlar, hakikaten sıktı artık bu çarşı mevzusu, olumlu veya olumsuz tartışmayın artık şu konuyu ya, sonunda bir uzlaşı olmayacağını bile bile nedir derdiniz, ayrıca benim çarşıyla alakam yok, bilmem, ilgilenmem, anlamını, beşiktaş için ne değer taşıdığı da beni ilgilendirmiyor, zaten ortalam sezon başına 3 maçımız seyircisiz oynanıp küfürün ve birtakım rezilliklerin olmadığı maç da pek yok gibi, ee bu durumda bana ne çarşıdan, geçin artık şu kısır tartışmaları ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nedenini de biraz düşün istersen. Çünkü olan onca olaydan sonra adın çıkmış stadında cinayet işlenmiş..... Doğal olarak en ufak olayda bile yersin cezayı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | türkiye isviçre maçında niye rekor ceza almıştı, neden se hep bizim hakkımızı yiyorlar ya, hiç suçumuz yok değil mi, hep biz haklıyız zaten, çok masumuz ama işte beşiktaş'ı yok etmek istiyorlar nedense değil mi, hiç kendimizi kandırmayalım, sahamızın kapatılmasına en çok sinirlenen kişilerden biri olarak ben diyorum ki; bunu açık ara en çok hakeden takımız, nedeni de zaten çok bariz, herkes hayatında küfür etmiştir, insanlık hali, gayet de doğal birşey bu kan şekerinizin düşüp adrenalinizin yükseldiği bir anda ama toplu küfür noluyor, binlerce kişi beğenmedikleri bir olaydan hemen sonra nasıl hemen küfredebiliyor aynı tempo ve melodide, ayrıca 52 saniye küfrettik sadece demişsin, ne kadar edecektik, ee tabi alışmışız dakikalar boyunca stares atmaya, geçelim bunları, tartışılmayacak kadar net herşey... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeter be kesin artık çarşı BEŞİKTAŞIN ÖNÜNE GEÇEMEZ HERKEZ HADDİNİ VE DURDUĞU YERİ BİLECEK ÇARŞI GRUBUNDA Kİ ŞAHISLARIN DİĞER 20 MİLYON BJK TARAFTARINDAN HİÇ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VE FARKI YOKTUR . FORUMDA BİR ÇOK KİŞİ ÇARŞININ AVUKATI KESİLDİ BU NE BE . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61692-carsiyi-suclayanlar-utansin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 06:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |