![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadas demirören ilk geldiginde sıtadı yeniledi ve carsıyı acıga almaya calıstı su anda yeniden stad yıkılacak ve hala carsının her zamanki gibi kapalıda mı yoksa baska bir yerdemi yer alacagı konusulmadı. gerci ben stadın yıkılacagına inanmıyorum ki en son okudugum gene bir aksılık cıkmıs ve yıkım temmuz basına kalmıs ama eger yıkılacaksa carsının yeri yıllardır oldugu gibi kapalıda olması gerek demirören bu sagı solu belli olmaz adam bir bakmısınız topuza 11 milyon vermiş bir bakmısınız carsıyı stada sokmamıs o yuzdn bunu şimdiden konusmak gerek diye dusundum
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya carsı avrupanın en iyi 5 taraftar grubundan biri ne demek diger taraftarlardan farkı ney adamların kac mac kazandırdıgı ortada her macta takımdan cok tarafataların muhtesem sovu konusuluyor
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ve buda bana göre takım için değil kendi adlarını duyurmak daha çok konuşulmak için yapılan şovlar... Asıl benim anlatmak istediğim bu değil nedir yani Çarşının yeri değişemez falan tartışmalar çarşının hiçbir Beşiktaş taraftarından üstünlüğü yoktur... Her taraftar bu takım için ciğerini patlatıyor. Yok kale arkasıymış yok kapalıymış bunlar fasa fiso.. Çarşı grubunun yeni stada karşı çıkma sebebide bu zaten.. Stadın ve grubun yerinin değişmesinin popürlerliklerini düşüreceği korkusu.. Farkındaysanız son zamanlarda Çarşı grubu Beşiktaş isminin bile önüne geçmeye başladı. Ama şunu bilmelilerki bugün Beşiktaş olmasaydı onlarda olmazdı.. Bunun için herkes aklını başına almalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bize kaybettirdiği şeyleride saysak diyorum.Hoca gönderdiler.Futbolcu gönderdiler.Gerektiğinde yönetim gönderdiler.Sonra ahh lucescu ahh süleyman seba peki be kardeşim gönderen kimdi açsanıza kulaklarınızı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
şimdi öncelikle söyliym çarşı da beşiktaş taraftarıdır ... kapalı bir ruhtur kapalı için werilen mücadeleleri anlatmaya gerek yoq....eger şu anda inönüye beşitktaşın stadı diyebiliyorsan bu sadece ama sadece çarşı nın kapalı kapma kavgaları sayesindedir....çarşı beşiktaşa stad kazandırdıysa bırakında kapalı çarşının olsun... ayrıca bunu maç izleyen kşiler bilr örnegin bn açıktayken kapalıdan çıkan sesden o kadar etkilenmiyorm çünki ses bana dik bi şekilde gelmiyor...ancak numaralıda oturunca kapalı karşımda oldugndan çıkan ses gerçekten muazzam güzellikte...oyunu etkiliyebilmek ve maç kazandırabilmek içn çarşının kapalıda olması gerektigini düşünmekteyim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
çarşının yeri kapalıdır we hep öyle olmalıdır saygıcıklar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beleş bilet yok diyenlere bi soru sormuştum halen onun cevabı gelmedi. Basketbol maçlarımıza 10 ytl lik bilete pahalı diyip gitmeyen Çarşı nasıl oluyorsa kapalı bileti ve kombinesi alabiliyor.. Önce bunun cevabını verin. Sonra maç kazandıran madem Çarşı neden bu sezon en fazla puanı İnönüde kaybettik onun cevabını verin.. En son olarakta heryerde atar yapan bu delikanlı arkadaşlar neden arkadaşları 10 larca kişinin arasında dayak yerken arkasına bile bakmadan kaçar bunun cevabını verin... Alın size sorular cevapları bekliyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |