![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
Kaş: Türkiye'yi temsil edeceğim ![]() Getafe´yle sözleşme imzalayan İbrahim Kaş, dün İspanya´ya gitti. 17.5.2008 Getafe’yle sözleşme imzalayan İbrahim Kaş, dün İspanya’ya gitti. Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç futbolcu, “Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı temsil edeceğim, benim için büyük onur. Uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmek istedim ancak olmadı. Aradaki teklif farkı büyüktü. İspanya’da zor günler geçirebilirim ama üstesinden geleceğime inanıyorum. Getafe’de oynadıktan sonra büyük kulüplere transfer olmak istiyorum” diye konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
İbrahim Kaş buruk ayrıldı Genç futbolcu yeni kulübünün iyi bir teklif verdiğini, Beşiktaş'ı unutmayacağını söyledi. TEKLİF FARKI VARDI Beşiktaş ile sözleşmesinin bitmesinin ardından İspanya'nın Getafe kulübü ile 4 yıllık mukavele imzalayan İbrahim Kaş, İspanya'ya gitti. Genç oyuncu, "Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğim. Kalmak isterdim ancak teklif farkı çok büyüktü" dedi. SAĞLAM'A MESAJ Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ettiğini kaydeden İbrahim Kaş şöyle konuştu: "Tigana'dan sonra bana sürekli şans tanıdı. Bu seviyeye gelmemde payı büyüktür. İspanya'da beni zor günler bekliyor. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum."
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaş onu hiç aramayacak, yolu açık olsun
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SAĞLAM'A MESAJ Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ettiğini kaydeden İbrahim Kaş şöyle konuştu: "Tigana'dan sonra bana sürekli şans tanıdı. Bu seviyeye gelmemde payı büyüktür. İspanya'da beni zor günler bekliyor. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum." Baya güzel oldu teşekkürün anladın sen onu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yolu açık olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | herkes için hayırlısı olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şey söylerdim şimdi neyse tövbe tövbe sanki burada çok oynadında orada oynarsın
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (17-05-2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61902-ibrahim-kas-buruk-ayrildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 07:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |