![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | katillerin sitesimi lan burasi nedemek yapan iyi yapmis ya adam olse ne olcak lan nebicim adamsiniz sonra starda alt yazi geciyor besiktasli taraftarlar trabzonlu taraftarlari bicakladi diye ne diyonuz siz ya kafaniz guzel herhalde bide destekleyenler var gencligimize bak hey yavrum hey mac lan bu mac aklinizi basiniza devsirin biraz mac bu futbol bizde turk taraftariyiz onlarda turk taraftari nebicim konusmalar bunlar bu yazidan sonra ceza alacagimi biliyorum ama yaziklar olsun bu zihniyete cezada verirseniz siz bilirsiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
biz turk taraftarıyız onlarda turk taraftarı dogru ? ama kasındılar bir kere burasının normal bir deplasman olmadıgını anlasınlar .. emin ol biizmki vurmasa onlar bıcaklicaklardı gecen sene neler oldugunu herkes biliyor .. ve mac öncesi kabatasta besiktas atkısı yakan bir taraftar bunlar mac bitiminde dolmabahcede yürüme cesareti gösterip küfür eden taraftar bunlar mac izlemeye geldiklerinimi sanıyosn trabzon hep böyleydi böylede kalacaklar nefsi müdafa yapmıstır kardeslerimiz durup dururken hiçbir besiktaslı adam yaralamaz ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
heeeeeeeeeeee atki yaktilar demek oldurseydiniz keske hey allahim delirmemek elde degil tobe yarabbi ya bide adamin bana gosterdigi mazeretlere bak dolma bahcede yurume cesareti gostermislermis tobe estagfurullah neyse ben uyarimi yaptim birakin delikanliligi onu birakin besiktasliya yakisirini yakislazini herseyden once INSANLIGA YAKISMAZ KARDESIM INSANLIGA YAKISMAZ bukadar basit degil bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56390-2-trabzonlu-bicaklandi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 00:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |