![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abicim izlemeyin olup bitsin ezik medyayı takip etmeyin elimizden başka bişi gelmiyo
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben hayattim okadar kaltesiz spor program görmedim ..piknikde gibi orda oturmuslar laklak ediyorlar..zaten o saate kim bakiyor spor programmi ya bakarsin stadyum, ntv, yeter hepsinede bakmak mi lazim zaten hep Besiktasa gelince zaten önce kötü tarafi konusuyorlar hic iyi tarafi konusmuyorlar ... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gece fox tv deki verkaç programı için de geçerli aynı şey, saat 3 e geliyordu beşiktaş konuşulmaya başlandığında,neymiş kallinin hastalığıymış,yok semihin durumuymuş.beşiktaşı yine en sona attılar.Bir ara o kadar sinirlendim ki ,kanalı aramayı düşündüm.Lideriz,haftanın en önemli maçı,bir derbi ve saat 3 te konuşuluyor.Yeter artık medya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani onları izlemek bile yanlış ezikler olsa saatlerce izliyoruz gına gelio artık söz konusu biz olunca 15 dakika bile çok gelio onlara pes artık ya vallahi pes sinirlenmemek mümkün değil ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunun çaresi yok.Önüne geçemiyoruz.En güzel iş güçlü olup bütün herkesi devirebilecek herkesin burnunu yere sürtecek bir takım oluşturmaktır.Bunda benim katkım ne demeyin uzun uzadıya yazmaya gerek yok herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.Çekirdek taraftardan kulübümüzün başkanına kadar.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben size diyim abi programlari VE GOL STADYUM YUZDE YUZ FUTBOL BUNLARI IZLEYIN gerisi zaten serefsiz ben bunlari izlerim genel olarak ve besiktas tvyi basin tribunu falan sanli kaptana hastayim aslinda besiktas tvde daha iyi programlar yapmalilar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |