![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kendimizi bu kadar kasmaya ne gerek var canım,9 maçın 7'sini kazan şampiyonluk gelsin ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla kalan maçların hepsini alacağımız sanmıyorum ama büyük ihtimalle şampyion olacağız bunu biliyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 99 bile olsa kim tutar artik bizi....en korktugum mac rize maci ama onlardanda artik intikam zamani geldi ...eziklerle macimizi hic düsünmüyorum bile bence en rahat macimiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | allah izin verır insallah neden olmasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum imkansız diye birşey yok 9 da 9 da olabilir ama önemli olan şampiyonluktur sezon sonunda kupa müzemizde olsun da nasıl olursa olsun
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya hermaci kazanmak mumkun degil belediye macindan tirsmaya basladim sahsen cisse yok toramanda gitti serdar ozkan orda oynarsa hicbir topu alamaz benden soylemesi hele rakip havadan oynarsa perisan oluruz serdar kurtulusum donecekmi acaba donse bile nekadar oynar oda ayri bi konu of ulan of basimizi yedi su sakatliklar bu sene takim sezon basindan beridir bi tam kadro cikamadi sahaya cissem bi donse
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56342-9-da-9-yapabilirmiyiz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 22:18 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |