![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | "eger futbolcu izlemek icin izliyorsaniz sadece besiktasimi o zaman guney amerikadan bi takim tutun bence hatta butun takimlari tutun onlarda baya yattara var ama ben besiktas markasinin yukselmesini istiyorum sizin bu yattaraya varya sampiyonlar liginde birak calimi adim attirmazlar[/quote] arkadaşım biraz sert bir yorum olmuş biz beşiktaşı futbolcu izlemek için tutmuyoruz . Beşiktaşımız için yararlı olur mu olmaz mı tartışmasını buralara çekmene gerek var mı? Benim tuttuğum takım united, palermo BEŞİKTAŞ benim için takım değil başka bir boyut lütfen bizim takımımıza olan bağlılığımızı böyle ucuz konulara indirgeme
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (18-03-2008 Saat 03:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım biraz sert bir yorum olmuş biz beşiktaşı futbolcu izlemek için tutmuyoruz . Beşiktaşımız için yararlı olur mu olmaz mı tartışmasını buralara çekmene gerek var mı? Benim tuttuğum takım united, palermo BEŞİKTAŞ benim için takım değil başka bir boyut lütfen bizim takımımıza olan bağlılığımızı böyle ucuz konulara indirgeme[/quote] yani yanlis anlasilmasin besiktasliligini kimsenin yargilamam yargilayamam zaten ancak yillardir bu taraftarin tek macla kendini tatmin etmesinden duydugum rahatsizligin yorumuydu aslinda sana yaptigim sergen atti fb macini kazandik herkez buna seviniyordu sezon sonu geldiginde fener sampiyon besiktas 20 puan gerisinde ama biz bir sezon girisimiz olay cikisimiz olay nasil k.. kadikoyde koray ve serefsiz alisen p.. alisen nasio k.. 90 a sergen tezeharutlariyla mutlu olmaya calisiyorduk son derece rahatsiz oldugum bir konu o yuzden yorum biraz sert kacmis olabilir elalem sampiyon bilmem ne derken ben sadece feneri yendigim maclari hatirlamak istemiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | teşekkür ederim duyarlılığın için, böle söle canımı ye ![]()
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rica ederim tesekkur edecek bir durum yok ben ozur dilerim aslinda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56383-yattara/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 22:25 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |