![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | birak öküzler konussun onlar bizi ilgilendirmez..dünya kabullendi carsi nin büyüklügünü! biz bu isi türkiyede yillar önce astik..onlar kendi caplarinda eglensinler öküzlerr!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 18 yaşındaki çocuğa salakça bir kırmızı kart gösterirsen sonra bize niye kızıyolar demeyin hey eyyamcılar şimdi bu çocuk hakemlere nasıl itiraz etmesin bundan sonra .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yazık ya yeni gelmişti yurt dışında üzüldüm barışa
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
ÖLÜMÜNE_BEŞİKTAŞ!!! ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya ben bu taraftarla bayılıyorum bende maçı izledim televizyondan hakem tam bi manyaktı ya kafasından kararlar verio bende anlamdım işte taraftar işte beşiktaş!!!
__________________ DOĞDUĞUMUZDA BEŞİK ÖLDÜĞÜMÜZDE TAŞ HAYATIMIZ BEŞİKTAŞ ULAN MsT_67!!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Taraftarımızı övmekten usandım artık.Kim ne derse desin böyle taraftar dünyada yok.Ama şampiyonluk yolunda bizim aleyhimize yapılanları kimse görmüyorsa bizde rakiplerimizin aleyhinde yapılanları görmemeliyiz.Tabi ki biz bunada tahammül edemiyoruz ama en azından destektede bulunmamalıyız.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |