![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim bildiğim kadarıyla avrupa kupalarında ŞAMP LİG sahada görevli olmayanların sahaya girmesi hele şov amaçlı kesinlikle yasak bunu kesin biliyorum ama bu durumda ceza klube mi veriliyo amigoya mı onu bilmiyorum o yüzden yanlış bilgi vermek istemem belki alen liverpool maçında sahaya inip 3lü çektirdiği içindir sanmıyorum ama bir ihtimal
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
iyide alen her avrupa macindan once sahaya girip uclu cektiriyordu zaten bolton macindan sonra valencia macinda almadida neden liverpooldan alsinki neyse bilen biri aydinlatsin aydinlatirsa iyi olur yani
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | otopark cinayetiyle ilişkilendirildi ama sanırım cezayı yönetim tetikledi.Çünkü olaylar bayağı durulduktan sonra pat diye bu olayla ilişkilendirilip tribünden indirildi.Dikkat ederseniz BJK tv.den yayınlarıda kesildi.Yani yönetimle aralarında bir sorun var ama ne olduğunu bilemiyorum.Belki de Çarşı ile yönetimin arasında duruyordu Alen ortadan kaldırmak istemiş olabilirler.Herşey Bir dahaki sezon başında netlik kazanır.Umarım Beşiktaş'ımız ve Çarşı bundan zarar görmez
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engin'e açılan pankartta olayların içinde olabilir.Benim tahminim yönetimin gizli operasyonu var.Ama kesinlikle emin olmamakla beraber %80 yönetimin işi diye düşünüyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yahu yeni rekorlar bi yanda kalsın o maçı inş alırıs ilk maçı alalım ondan sonra rekor kırarıs ![]() ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende%90 diyorum alen abi bi yazısında ima etmişti...?
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56464-fb-macinda-alen-abi%B4miz-geri-donuyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 19:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |