![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim burada tartistigimiz konu carsimi yoksa kufur mu.bakin bizde fenerli medya gibi kufurle carsiyi sanki ayrilmaz bir butunmus gibi dusunuyoruz.demek ki bunca zaman bosuna yanli olmamislar aklimiza ne seytanliklari sokmuslar.arkadaslar her stadda kufur var.ve bu sadece besiktasa ve carsiya ozgun degil.sadece biz koro halinde ediyoruz.ve ettiklerimiz birilerine fena halde etki ediyor. ![]() ornek mi.BESIKTASLI OLUNMAZ BESIKTASLI DOGULUR......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alen Abi İnanamıyorum Sana. Sendemi Be Abi ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yönetim bişi yapamıyorsa istifa etmeli yonetim beşiktaşa zarar veriyorsa gitmeli bu yonetimin beşiktaşa ne kazandırdı neler kazandıgnı kim soyleyebilir ?
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62261-istifa-1-alen-markaryan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 17:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |