![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla onu alacagınıza riquelmeyi alın 7-8 milyona bırakabilirmis boca ole okudum bugun delgado cunku 50 macı cıkarabilecek bi oyuncu diil 10 numara hic diil sole bi kadro oldugunu dusunsenize -----------------rustu----------------- s.kutulus----toraman----sivok-----tello- -------------topuz------cisse---------- ----------------riquelme---------------- --------holosko--------------delgado---- -----------------nobre----------------- yedekler: alit, zan, ugur inceman, aydın, bobo/yabancı golcu, serdar özkan, bi yabancı daha
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geri gelmeli ama BOBÔ kesinlikle gitmemeli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hoca bırak bu işleri Allahını seversen.Adamı ne zaman oyuna alsan gol attı hareketlilik getirdi oyuna.1 kere 11 de oynattın maçın yıldızı oldu.Ondan sonra bir defa 11 de oynattın mı da verim alamadık deyip gönderiyorsun bırak bu işleri inanmıyorum zerre kadar sana.Higuan ın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu gördük.Seninde hocalığını
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |