![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | cok komik ya lidersiz takım mı olur arkadaşlar boşuna güldürmeyin aleme bizi lincoln yedek mi almanyada yılın futbolcusu seçildi alex mi suanda fener bıraksın direk intere falan gider delgado mu isteyenleri belli ha bu arada delgadoyu bilmeyenler bjk ye gelmeden önce bakın ligi bırakn UEFA 'da GOL KRALI OLDUGUNU baseli tek başına finale taşıdıgını biliyormu ? avrupada orta saha olup gol kralı olan bir adam gösterin bana uefada ? arkadaşlar delgadoyu oynatabilmeniz için arkasına adam koymanız lazım ayrıca şimdi alex le delgadoyu kıyaslayanlar alexe top geldiğinde alex topu atıyor geçiyor delgado adamın üstüne üsütne gidiyor sakatlanma pahasına ya siz maçları izlemiyorsunuz yada yanlış görüyorsunuz elimizdeki değerleri kaybetmk bu kadar basit olamamlı oldu delgadoyu verelim uğur incemanla uefa alırız cok komik oluyorsunuz arkadaşlar lütfen biraz büyük düşünün yeter artık basit transferlerden bıkmadınız mı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
KONUYU AÇAN ARKADAŞ GÖRÜŞLERİN DOĞRU AMA BURASI TÜRKİYE BİZİM FUTBOL ANLAYIŞIMIZ KOŞAN DEĞİL KONUŞAN TOPÇULARI SEVMEKTİR DELGADO BU TAKIMDA O YÜZDEN KALMALIDIR AMA DELGADOYU daha verimli kullanmak lazım dediğin gibi sonradan oyuna girmesi gibi ama sorun çıkar o yüzden arkasındfa 2 diri ve koşan adam koyacaksın ve bu adamların birine diyeceksinki delgadoyu devamlı kontrol et top kaptırdığında rakibe bak... delgadoyada diyeceksinki sakın ha bizim yarı sahaya girme birdek korner vs.. gel.. delgado beşiktaşta verimli olamadı ... bir kaç maç dışında ... fb maçında herkes bakiye yüklendi ama 1. fb golünde topu kaptıran adamdı... bazıları kornerden gol attırdı demişler kornerden gol arttırmak bir ekstra meziyet değildir marsilya maçında golü tello frikikten atmadımı... ha önce delgadoya faul yapılmış olabilir ha bu arada delgado lider değil sergen lider ama delgado lider değil delgadoyu verimli kullanırsak başarılı olur bu iş sağlama düşer ama dünya futbolu artık delgado gibi oyunu tek yönlü oynayan futbolculara kapanıyor ondan dolayı kaka pahalı gerard vazgeçilmez lampart ballak değişilmez haklısın ama türkiye gibi bir ülkede skora yönelik analizlerin yapıldığı gazatelerede tv devamlı skor yazarlığı yapıldığı ülkede delgadolar iş yapar o yüzden satılmasın
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (24-05-2008 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
geçende seni bir yazından dolayı tebrik etmiştim... Etkili bir yazım dilin var... ilk defa bir yazımında bu denli karmaşık yorumuna rastladım. anladığım yorumun içeriğine gelince, bu tür oyuncular tek forvet oynamalı dediğin gibi ama bizde, tek forvetli düzende oynayacak bir oyuncu yok bobo da tam olarak bu pozisyon için yeterli değil, bence delgoda tarz oyunculardan Türkiye'de vazgeçmeli yerine ofansif özelliği daha az ama aynı zamanda defansif olan oyuncular gerekli orta sahada. mesela apiah gibi bir orta saha alınabilir. ben alex gelsin demedim... ayrıca bir çözüm yolu gösterdim ana başlıkta.... bence 4-4-1-1 düzeninde holosko ve delgoda ile oynamak dünyanın hiç bir ülkesinde göremiyeceğin bir dünzendir.. mesala barcelonada tek fovetli ama orta sahası devamlı top çeviren özelliğe sahip, hep hareketliler, emre belezoğlu tarzında ineasta ve xai, deco var bizde böyle oyuncular yok... o ayarda olması gerektiğini söylemiyorum o tarz oyuncular yok... bu oyuncular istediği gibi topu çevirebiliyorlar. Tello, serdar özkan, bu oyuncu tarzına uymuyor... O yüzden top bizde kalmaz küçük bir takımla bile oynarken eşit yüzlere sahip bir maç oynarsın, aynı zamanda top rakipte iken .ok yorulursun. mesela barcelona'da 1 forvet 2 tane yarım santrofor var messi defansif anlamda bu üç oyuncu pek katkı sağlamıyor ama 60 dakika top sahada kaldıysa 40 dakikası barcelonada kalıyor ve oyuncular defansif anlamda kendilerini yormuyorlar. enerjilerini hucum hattıytayken kullanıyorlar. Barcelona bunu uygulayan dünyada tek görebildiğim takım. kısmen werder bremen ve sevilla yapıyor ama çok iyi uygulayamıyorlar genelde bu takımlar hızlı ileriye çıkp çabuk top kaybediyorlar. barcelona yeri geldiğinde hızlı hareket ediyor. Konu alperenkartal tarafından (24-05-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
bence satılsın yerine iyisi gelecekse gelmicekse yedek kalsın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Konu alperenkartal tarafından (24-05-2008 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DELgado nasıl kucuk takımların adamı olur takımımızın en iyilerinden kalmalı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya sergeni koruyorsunuz tama msergen dünyaının en iyi 5 sol ayağından biri akatlarda bir potadan bir potaya canlı izledim basket attıgını ama onun alen le aynı evde ot çekerken fotorafları var içki içerken fotorağları var bu mudur yani ? futbolculuk kendini harcadı gitti ne haksızlıgı yapılmış ona delgado UEFA dada gol kralı oldu onu biliyormusunuz peki ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben dediklerine katılmıyorum aslında delgado hiçde kötü biri değil sergen ondan kat kat iyi olabilir ama delgado hiçde kötü değil
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62616-fahriyi-ver-incemani-al-delgadoyu-sat/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 09:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |