![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞIM BAŞKA SÖZE GEREK YOK BUNU SÖYLÜYORUM ARKADAŞLARA KATILIYORUM MUAZZAM
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: futbol bağırmak için mi yaratılmış bir spordur. ben izlemek için gidiyorum maçlara 7 senedir kombineli Bjk nin taraftarıyım. toplasan 1 dakika ancak bağırmıştırım bu yedi sene içersinde. zaten bağırıyorsunda ne oluyor çarşının durumu malum bir maç kazandırıyor bir maç kaybettiriyor. baki'leri, rüştüleri, yolua'ları ıslıklayacağınıza onu alanı ıslıklıyın. çarşı nın mantığı hatayı yok etmeye değil günü geçiştirmeye yani hatanın üstüne süpürmeyedir. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Siz Skor taraftarları Çok yaşayasınız ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
fb ne yaptı stadı büyüttü. *** yi bitirdi yüksek gelirli taraftar gelmeye başladı. bizim bügüne kadar en pahalı transferimiz holosko iken onların apiaah ortega anelkları getirdi. biz kimi aldık. yönetimin suçu olduğu kadar çarşının da suçu var serdar bilgili kapılıdan çarşıya kombine vermediğinde tüm yönetime küfür etmedimi çarşı madem eksi 15 derece maça gittik diyorsun. yeni açıkta bağır yiyomu. yok neymiş kapalı da bağırmak gerekiyor sizin gibi insanların yüzünden bu halleyiz zaten. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() Ya kalkanınızla Geri dönün Yada ÜStünde ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diğer dediğin holosko meselesi serdar bilgili meselesi falan zaten çok tartışıldı o tip konulara şimdi girmeyeceğim. Ama BJK seyircisine laf söylemeden iki kere üç kere düşündükten sonra o laf ağızdan çıkmalı. Bu klübü yaşatan bu seyircidir bazı hatalar yüzünden böyle eleştirileri haketmiyor... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |