![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu hakemler maclari boyle yonettikce, Bu yonetim boyle abuk subuk, mantiga sigmayan transferler yaptikca, Bazi futbolcular bu takimi hak etmedii halde inatla bu takimda tutuldukca BIZ UZULMEYE DEVAM EDECEGIZ. bU LIG ICIN FAZLA SEREFLIYiz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| BJK BJK BJK BJK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alıntı yapmaktan başka bişi yapamayacam | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Futbol konuşulacak bir şey yok ortada,maçın ilk yarısı 1-1 bitiyor iken hakem çıktı sahneye.Ve maçı katletti,maçı orda bitirdi.Kimse masal uydurmasın bana,yok 10 kişide kalsak bu maçı kazanmalıyız falan.Rakip boru değil,büyüklere kök söktüren bir takım.Ve sahada berbat ötesi.10 kişiyle kazanmamız imkansızdı ve bunu hakemde biliyordu.Gerekeni yaptı,verilen emri yerine getirdi.Söylenecek bir şey yok bu maç hakkında...Haftaya ezikleri inönüye gömeriz,bundan hiç bir şüphem yok...Lider olurmuyuz onu bilemem,ama sanmıyorum,gs alır liderliği... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yazıklar olsun bütün hayellerimiz boşunaymış | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57091-istanbul-b-belediyesi-2-besiktas-1-a/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 22-03-2008 23:30 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |