![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
en onemli haftalara giriliyor ve adam kirmizi kart gorup 2 hafta daha yok. ve niye kaldirildi o konu anlamadim. liverpool ve marsilya maclarinin benim icin onemi fener macindan az degil.neyse herkes benim fikrime katilmak zorunda degil tabii ki......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo yapılmayacakbirşey yaptı. ma ben maçın gitmesine o olayı sorumlu görmüyorum. Beşiktaş zaten galibiyeti hakedecek topu oynamadı bugün, 2. devre belediye ezdi resmen futboluyla. ıskarta akın ve necati fotbulcu oldu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tmm bobo yanLış bi hareket yapmış olabilr ama kırmızı kartı haketmedi... ![]()
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
speedy eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HERKEZ YAPTIĞI İŞTE EN İYİ OLMAK İSTER VE PERFORMANSINA ALDIRMAKSIZIN KOZ OLARAK KALMAK İSTER BU İNSNIN TABİATI VE TABİ AVRUPA TRANSFERİ GELİŞMELER FALAN BENCE BOBONUN BU ARALAR AKLI BİRAZ KARIŞIK AMA ONA ONA İHTİYACIMIZ VAR İBB MAÇININ DA MAÇIN SONLARINDA KURTARICI OLARAK ONU GÖRMRYİ ÇK İSTERDİM!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya inanmak istiyorum bu besiktasin bu yil sampiyon olacagina inanmak istiyorum ama boyle 2 hafta iyi 1 hafta kotu futbol oynayan bir takim nasil sampiyon olacak.yine bizlerin moralini sifira indirdiler. alin bu maci fb macina daha coskulu gelelim.simdi ne oldu ruhsuz oynayip kaybettiler maci.taraftarinda moralini bozdular.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boboyu kadroya koyup holosko nobre ikilisini bozmak kadar aptalca bişi olamaz bunu hoca kayseride yaptı kayseri madara etti bizi şutumuz yoktu akıllanmadı hoca hala holoskodan sağ kanat yaratmaya çalışıo kardeşim telloyu koy ön liberoya sol kanata aydını koy al snn çok beendiğin bobo belkide bgn şampiyonlugu verdi bravo valla
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() Konu PascaL_NoumA_21 tarafından (22-03-2008 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allah belanı versin bobo
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57090-bobo-istanbul-buyuksehir-belediyespor-macini-batirdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-03-2008 22:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |