![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes coşmuş yine... beşiktaş'ın sorunlarını burada sayın desek herkes ortak 2-3 şey söyleyebilir: defansif tedirginlik var, sol bekimiz yeterli değil, hatta sağ bek de aynı şekilde, bunların üstüne bir de takımın dinomosu cisse'nin yokluğu ve toraman'ın cezası falan da filan uzar gider bu, geçmiş maçlarda kazanırken çok da iyi oynamadığımızı herhalde herkes kabul ediyordur, ee öyleyse yeni bir kıta bulmuş gibi bu farkı yaratan nedir, ben size söyleyeyim: çok açık, 10 kişi kalmamız, bu maçı 11'e 11 oynasaydık yenme ihtimalimizin büyüklüğünü konuşmaya da gerek yok sanırım, o zaman pozisyona gelelim: herkes bobo'nun sert bir tepki gösterdiğini söyleyip yenilginin de etkisiyle filmi koparmış, herşey bitmiş gibi konuşmaya başlamış, pozisyonu yakından incelemek gerekir, oyuncu psikolojilerini anlayarak yorumlamak lazım gelir, bir adamı ısrarla çeken defans oyuncusu ve buna karşılık ısrarla gözü topta olan bir forvet ve 2 kez üst üste yeter artık cinsinden sert bir itiş, hakemin bu psikolojiden anlamadığını anlatmamıza gerek yok zaten, kararı ortada, kırmızı kartla bir takımı oyunun ilk yarısında eksik bırakmak filmi koparmaktır, gerisinde zaten eşit şartlar oluşmuyor, bu tür konularda objektif davranabilen yapıda birisiyim, psikolojiden anlarım ve sinirlilik haliyle karar vermem, bu yüzden gönül rahatlığıyla söylüyorum ki bobo'nun kırmızı kartı tartışmasız yanlıştı... ama asıl sorun alınan tek kötü sonucun ardından yaratıan bu ortam, yukarıda biraz değindim takımın eksik yönlerine, vasati olarak da herkes bu eksikleri söyleyebilir ama son 13 maçın 11'ini kazanan bir takım var ortada, kaybedilen her puandan sonra yaratılan bu ortamın kimseye faydası olmaz, bu şampiyonluğu her takım istiyor ve bunun için mücadele ediyorlar, merak etmeyin kendimizde gördüğümüzhataların birçoğu rakip takımlarda da mevcut, eleştiri tabii ki yapılacak, yapılmalı da ama yanlış olan yok bobo bilmem kimle anlaşıp maçı sattı da, rüştü zaten bilerek sakatlandı da gibi saçma lafının bile az kalacağı sözlerle filmi koparmak, haftaya fb önünde alınacak muhtemel bir galibiyetten sonra yaratılan o günkü tabloda söylenecekleri az çok tahmin edebiliyorum, peki bugünkü tablodan kadro yapısı, teknik adam becerisi yönünden ne fark olacak 1 haftada... biraz daha sakin...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57090-bobo-istanbul-buyuksehir-belediyespor-macini-batirdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-03-2008 22:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |