![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Inönü'den çiki$ yok!!! Sherif, Zurich, Liverpool, Marsilya, $ansiz Porto maçi, Gs, Trabzon, maçlarida gibi oynarsak Fener'i ezeriz, hemde futbol dersi vererek Hemde onlari akli'da ister istemez Chelsea maçinda olur Lokum lokum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | taraftar yine feneri yenelim ne olursa olsun moduna girdi sampiyon olacagiz ulan feneri yenmek onemli degil 4 senedir feneri yenelim geri problem degil modundan cikamadi bizim taraftar trabzonmuyuz ulan biz besiktasiz besiktas sampiyonluklar ve avrupada basarilara kosmak zorundayiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | feneri yenmemis gerekir şampiyon olmak için feneri yenersek kesin 2.sırada olurus tbi cimbom yenilirse lideris yine ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | feneri bu defansla bu ortasahayla mı yenicez? ligin en bst takımı bile bizden fzla toplu oynuyo çnkü ortasaha dnn birşey yoqqq yooqqq yoqqqq.salak yonetim ve ertuğrul bnu hesab edememiş anlamak güçççç.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57121-feneri-yeneriz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 03:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |