![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence once terimin kendisi gitsin :P toromanı almadı defansa. az bile hatalar bu kadroya gore
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. Konu style24 tarafından (27-05-2008 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlıs yazma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimi yollarsa yollasın defans ve kale berbat milli takımda.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fatih terimin gökhna kızması yannış o pozisyonda kim olsa o topda denge kuramazdı o pozisyon tümerin salaklıgı sen rakip cezasahasından dön gel geri pası ver salak adam gitmesini istedgim futbolcı kazım ve halil
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fatih Terim`i bugüne kadar pek elestirdigim olmadi, ama sanki giderayak bize Yamuk yapiyor gibi geliyor bana. Kadro Secimini kendisinin yaptigna inanmiyorum! Ben genelde Milli Takim da kimin hangi Külüpten oldugna bakmam, iyi olan hak eder derim ama Besiktas`dan sadece 1 Futbolcu cagirmasi cok tuhaf ve süpheleri üzerine cekiyor. Sadece Rüstü cagrildi, Gökhan Zan yolcu zaten ve Ibrahim Kas da Getafe ile anlasti. Acaba Levent Kizil`in Parmagi var mi diye düsünmeden edemiyecegim. Eger harbiden böyle bir sey varsa Fatih Terim`e hesap sorulmali. 27 kisilik Kadro`dan kimler gönderilecek cok merak ediyorum ve icimdeki ses artik Lejionerlerden birileri gidecek diyor... Önceki gün böyle düsünüyordum, ama bu son Uruguay maci Kadro Secimin Yetenege ve Emege odakli olmadigni gösterdi. Gayse ve Eziklerin cürüklerini topladi, bizim Kaptandi kadro disi birakti. Besiktas ile baglarini koparana nedense kucak aciyor ama bunun üzerinde kimse durmuyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Euro 2008'e katılacak 23 kişilik kadroyu açıkladı. Fatih Terim, Euro 2008 kadrosundan İbrahim Kaş, Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü çıkardı. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. terim yazıklar olsun sana yıldırayı ve halili gönderren matık sonradan servetin sakatlığı sebebi ile aldığın emre güngörü göndermeyip asıl kadro için aldığın kaşı gönderen mantığına yazıklar olsun o ayyıldız olduğu müddetce milli takımı desdeklerim ama inanınki 0 puan çekecez gibi bir his var içimde
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |