![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamları günahım kadar sevmem ama herifler tıkır tıkır top oynuyor bizim gibi ileri şişir nobre indir holosko denk getir gol at taktiği ile oynamıor.! Tamam yenmemiz gerekte, bunlar göz ardı edilmiş mesajlar yazılırken.! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok gerçekçi bir yorum tebrik ederim...beşiktaşlı futbolcuların fener kadrosunu yenmek için 2 şeye ihtiyaçları var 1.beşiktaş forması 2.beşiktaşımın büyük taraftarının dünyaca ünlü desteği bu ikisi 29martta futbolcularımızla bereber olacak ben galibiyete inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hakaret etmeden, ağırlığımızı koyarak onlara nasıl maç olurmuş öğreticez. Görücekler günlerini. Böyle bir başlık vardı. Onlarla aynı düşünüp, aynı ruhu paylaşıyorsak biz BEŞİKTAŞIZ ve bu ailenin sırtını değil fener cümle alem gelse yere getiremez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
gercekten öyle...herşeye ragmen yeneceğimize inanıyorum bireysel hata ve hakem hatası olmazsa
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57146-fener-kim-ulan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 13:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |