![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #35 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | insanlar anlamadigi seyler var bizim aksi yorumlarimizda yonetime harika yonetim dicek kadar mal degilim herhalde ama bunlari tartisacak gun bugunmudur onu soruyorum ben turkiyedeki spor programlarinda gazetelerde heryerde bunu tartisiyorlar zaten nicin besiktasin hayri oldugu icinmi bunlara bizde ayak uydurup 7 hafta kalmis bir ligde bunlarimi ortaya cikaralim taraftar olarak bunami tepki koyalim onumuzde fener maci var taraftar havaya girmek yerine sampiyonlugu kaybetmis havasinda yazilar yaziyor burasi besiktasin forumu burda forum yaparken heleki bu gunde ilk dusunmemiz gereken sey bu seneki sampiyonluktur sampiyon bi olalim ondan sonra tepkimizi yonetime koyariz ben maglubiyetlerden sonra gelip buraya konu acilmasini dogru bulmuyorum aranizda boyle konulari acanlar var maglubiyetten sonra yiyorsa birinizde sampiyon olursak bu sene topluca yonetime protesto koyun bu takimi eksik birakip gerekli transferleri yerine getirmeyip sampiyonlugu zora soktuklari icin biriniz bu konuyu acacakmi onu merak ediyorum ben sampiyonlugu alalim o konuyu buyuk harflerle ben acacagim bu forumda herkez sabirli olsun sezon sonunu beklesin bizde herseyi goruyoruz kor degiliz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |