![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle cimbom bjkye yenildi 2.sıradaydı bis şimdi yine lider olamayıs mı olurus her türlü olurus bu sne bjk şampiyon far mı buna karşı çıkan medyada sati bjkli olmadıklarından öyle karşı çıkıolar bu sene beşiktaş şampiyon
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| arladaslardan birisi cordobaya yaptigimiz yanlisi tekrarlamayalim demis SONUNA KADAR hak veriyorum..ayni yanlisi boboya karsi yapipta takima kusturmeyelim bizim ona son 5 macta ihtiyacimiz olacak!! nobre kart sinirinda o da kart gorurse bobya mecburen ihtiyacamiz olaacak unutmyain.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | malesef taraftarimizin en kotu tarafi bu fevri tavirlaridir ama yapacak birsey yok herkez bilirki saman alevi bi kizmadir yarin oburgun bobo yine omuzlara alinir bence fazla takmayin herkez sinirleniyor futbolcudan daha cok stres var sampiyonluk icin taraftarda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya valla yıkıntı diye bişi yok ben sene başından beri bu takımdan bu hoca varken bişi beklemediğim için işte kayserispor gibi oynamaya çalışıoz anadolu takımı gibi oynayınca da 3. olursak bu sene başarılı olcaz bu yönetim bu hoca varken sinirlenmemek lazım hiçbişiye çnkü bu kadroyla başarı gelmeyecek
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok süper yazı yazmışsın arkadaşım , tebrik ederim . Arkadaşlar lütfen basın ve hakemler zaten Beşiktaşımızı bitirmeye çalışıyor birde sizler sırtınızı dönerseniz daha senelerce şampiyon olamayız . Lütfen sezon sonuna kadar susalım ne diyeceksek sezon sonu diyelim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | anlamadigim bir sey var.koca besiktas ve bu takima gonul vermisler boboyo satilik demekle mi kuculdu. nedir bobo hayranligi anlamiyorum.adam sorumsuzluk yapti.takimini en onemli maclar arifesinde yalniz birakdi.ve kendini besiktastan buyuk gordu.sezon sonunda gitmek istiyor.adam gibi gitsin.soyler misiniz bobo kac mac ceza alacak.bir de cikarken hakemi itiyor cezasinin artacagini bilmiyor mu bunu yaparken.ben bu dusuncedeki futbolcu da kotu niyet ararim.besiktasi dusununen futbolcu boyle yapar mi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyi akşamlar...boboya verilen tepkiyi anlmıyorum..bu hakemin hatası o pozisyon bana göre penaltı..bu pozisyonlara şekil a lugano her maçta dirsek itekleme yapıyor...bırakın sarıyı faul vermiyorlar..bize gelince kırmızı sevsinler...tetik çekildi bundan sonra dikkat...... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57273-yeter-artik-herkes-okusun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |