![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| |
| | #32 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şampiyon olamazsak sezon sonu görürsün çizer mi çizemez mi. | ||
| | |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hem boboyu hem de maçı kaybettik ama bi kırmızı kart gördü diye bobo gönderiliyo bence bobo bir başka maça çıkıp kendini affettirecektir ben inanıyorum
__________________ ...........EN BüYüK BeŞiKtAşK............ | ||
| | |
| | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | la bjk tv ayda yılda bir özel röportaj yapıo da bu spor3 ne ci ki :S kolpa haberlerle yıpratmaya tam gaz devam ediyolar işte. umarım ciddiye alınmaz bunlar. | ||
| | |
| | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul yavaş yavaş kaliteli adamlar yerine anadolu topçuları almaya başlıcak heralde boboyu da satıp yerine ezik bi adam getirir herzman diatta higuain gordon da yaptıgı gibi
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #38 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
valla sen sole karsimda olsan acayip sopalik bi adamsin biliyosun demi ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
hadii hadii ![]() ..valla doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bende çok şamp. olmak istiyorum herkes gibi ama ister hoşunuza gitsin ister gitmesin bu hoca bu kadro bu yönetim zor bea ya görürüz sene sonu
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57237-ertugrul-bobo-nun-ustunu-cizdi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 24-03-2008 23:06 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |