![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oyun stlimize hiç uygun değildi.. ertuğrulada boşuna dil uzatmış başarının mimarini kıskanıyor mu diyelim artık???
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kesinlikle bu tarz örnekler çok..
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet inanıyorum. Önce Bobo sonra Rico sırada kim var? Delgado mu? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yha adamı kadro dışı bırakmışlar,ne demesini bekliodnz ki"ertuğrul harika hoca,bni beğenmedi canı saolsun,zaten bn de i bi oyuncu diilim" mi desin..gönderilen çoğu oyuncu yapar böle açıklamalar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir şey dediğini tahmin etmiyorum,sonuçta daha takımdan ayrılmadı.Kesin olarak ayrılınca böyle bir açıklama yapabilir,bu çok normal.Sonuçta kendisi iyi bir futbolcu ve bizde yedek kaldı.Ertuğlul hoca onu değilde Delgadoyu tercih etti,burda suçlu aramamak lazım.Ricoyu tercih etseydi aynı sorunu Delgadoda yaşayacaktık.Sizce hangisi daha büyük sorun olurdu,Delgadonunkimi Riconunkimi?Delgado daha 25 yaşında,Rico 32 yaşında!..Cevap kendiliğinden çıkıyor zaten...Bir de Ertuğlul hocanın yıldızlarla iyi geçinmediği görüşüne katılmıyorum,hem öyle olsada dünyaın en büyük hocaları bu tarz hocalar zaten.Morinho en büyük örnek mesela!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57276-pas-verdigime-uzulduler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 08:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |