![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadasım sinir yapma oyuna bir garezin mi var?ne alakası var ozman her konuyu kilitleyip çöpe atalım transfer transfer komitesinin işi taktik teknik ekibin işi..Tabiiki onların işi bizde biliyoruz ama beşiktaş taraftarı bugün futbolu bir teknik hoca olarak izleyebilen ender taraftarlardan biri ve takımlarının sistemi için yorum yapma kapasitesine de sahipler bence konunun silinmesi sacma belki başlık seni yanıltmıs olabilir ama onun mahiyetini söyledim sadece arkadasların fikrini almak
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz 1 hafta once burdan bas bas bagirdik.. Serdar ozkani on libero oynatma... Boboyu 11 e alma... Hirsindan dolayi gordu o kirmiziyi... Futbol dedigin o kadar zor bir oyun deil... Bu sefer bari bizim soylediklerimizi dikkate alsin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Fazlasıyla doğru bir paragraf ^^ Takım ruhu, ruhumuz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nokta.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaşım bilende konuşuyo bilmeyende onun için sinirleniyorum mesela birisi vardı tahmin ettiğim kadarı ile iyi bir manager oyunu oynayısı bir konu açmış transfer bölümüne takımın yarısını yollamış yerine şunlar alınsın demiş . gelde kudurma . yav kolaymı okadar futbolcu almak yollamak . bu pc oyunu sever arkadaşlar oyunda ki gibi alıp satmayı kolay sanıyorlar . ondan dolayı kızıyorum yani yanlış anlama . Herkez işine baksın taraftar taraftarlığını yapsın gerisini teknik ekibe bıraksınlar haksızmıyım. İşte bunun için bu tarz konuların çöpe atılması gerektiğini düşünüyorum. saygılar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş`ın bir teknik heyeti vardır,taraftarın belirlemesine gerek yok sadece görüş bildirilir. Ben bu maçta taktik,teknik,sistem konuşmam,ruhla yürekle çıkacaklar toplarını oynuyacaklar,ama yenilecekler,ama yenecekler,ama terinin son damlasına kadar savaşacaklar.
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
rüştü i.toraman g.zan baki i.üzülmez s.özkan cisse s.kurtuluş r.tello delgado holosko arkadaşlar orta sahayı kalabalık tutup kanatlardan atağa organize çıkmamız lazım.ama kesinlikle maçı geride karşılamamalıyız. izmirli_35
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | illaki kadromu istiyorsunuz alın size kadronun kralı. ------------ rüştü ( hakan )----------- tandoğan ---- zan ---- toraman ---- üzülmez serdar özkan ---- cisse --- delgado --- tello ------ holosko ------ nobre ----------- cisse ve rüştü yü kadroya koydum çünkü ertuğrul hoca son açıklamasında bunların iyileştiğini ve oynayacaklarını söylemişti. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57593-besiktasin-derbi-taktigini-taraftar-belirlesin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 23:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |