![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayrıca her maç hakemi , tahkimi , ceza kurulunu, mhk yı , federasyonu yenemeyiz. rakiplerimiz hakem hatalarıyla puanları toplarken biz hep kaybediyoruz, rakiplerin cezaları bize oranlara daha esnek acımasız deil bu kurum ve kurluşlar nedense bize gelince sürekli yeni denemeler ve uyduruk karalar veriyor bize karşı hatalar yapılıyor gs 2-1 bjk penaltı icadı , ankarapor 0-0 bjk bir gol ayakla atılamaz kuralı ,fb2-1 bjk fb li oyuncular dewam etse dahi ben dewam etmiyorum vermiyorum golünüzü, ts'li ya da diğer takım taraftarlarından kaç tanesi bizim barış memiş olayında gösterdiğimiz tepkiyi gösterdi rüştünün pozisyonunda o maçtaki toramanımız neden af edilmedi, dnz1-2gs son dakika başka bir penaltı uydurması , inönüdeki sivas maçımız bobonun penaltı pozisyonu hakem gözden kaçıRmış oluyor bu olayları daha sıralamak istemiyorum şu andaki puan durumu şöle olurdu.(SADECE YUKARIDA YAZDIKLARIMA BAKARAK) BEŞİKTAŞIMIZ 62 FB58 SİVAS58 GS56 İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER İNÖNÜDE KANARYAYI DEVİRECEĞİZ ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİZ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57639-bir-seyler-yapalim-arkadaslar/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-03-2008 09:08 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |