![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | azçok katılıyorum sana ama rekabet iyidir.. Ben ama birşey dikaktimi çekti benim BEşiktaşın üstüne çok geliyor bazı arkadaşlarımız yazılarında yorumlarında... Beşiktaşa gönül veren insanlardan olmıyacak şekidle üstüne gelme hemde... Beşiktaş şampiyon oldugu yılların hiçbirind ekadrosu diğer buyuklerdne daha iyi değildi zaten.. Ama başarılı oldu. Çünkü ruhu vardı.. Kim Gelmiş Kim Gitmiş Önemlimiki.. Sahaya Çıkacak 11 Beşiktaşımın kartalları değilmi. Ne önemi var ha o ha şu.. Kartal Kartal Gibi oynadımmı Kim tutabilir bizi.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu senede şampiyon olamazsak vay halimize ![]() okiliye katılıyorum varsa yoksa fenerle uğraşıyoruz
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ßizi ßu haLLere getirenLer utansin ama ßiz ßesiktasis ne fß ne gs nede trbzona ßenzeriz ßiz ßitmeyiz kayßoLmayiz yok oLmayiz ßizi ßitirmeye tr de sadece 2ßüyük takim oLmasina ßizi trnin ßüyükLerinden cikaetmaya kimsenin gucu yetmez her gecenin bi sabahi vardir bizimde sabahimiz cok yakinda yeter ki futßoLcuLarimiz o ruhu yakaLasin yürekLerini koysun ortaya gerisi geLicek yeterki inanaLim ![]()
__________________ ßjkm hayat sensin dunyam sensin hersey sensin...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | boşverin siz bunları durmak yok yola devam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | medya 2 büyük yarattı . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |